Новий принтер допоможе підприємствам СМБ прискорити роботу з документами: він друкує зі швидкістю 40 сторінок в хвилину і справляється з навантаженням до 80 тисяч сторінок на місяць. Незважаючи на високу продуктивність, габарити Xerox B310 - всього 22х37х36 см, що дозволяє поставити його в будь-яке зручне місце. А завдяки наднизькому рівню шуму під час друку працювати з новинкою в обмеженому просторі буде ще комфортніше.

 

«Зараз компанії СМБ та віддалені співробітники потребують принтери, які друкують більше і швидше, вимагають мінімальних вкладень і не займають багато місця, - коментує Вадим Чебанов, менеджер з маркетингу продукції компанії Xerox. - Цим вимогам повністю відповідає Xerox B310 - простий, надійний і доступний пристрій з низькою вартістю обслуговування, створений для максимально ефективної роботи в невеликих приміщеннях».

 

Розумний програмний комплекс Xerox Smart Start допоможе користувачам принтера заощадити час на його налаштуванні перед експлуатацією, а драйвери Xerox і додаток Xerox Print & Scan Experience спростять доступ до функцій друку з настільного ПК або ноутбука. При цьому зручна система управління і різноманітність доступних інтерфейсів дозволять швидко підключити Xerox B310 через Ethernet, USB або Wi-Fi без допомоги ІТ-фахівців.

 

Новий принтер забезпечує комплексний захист даних і дозволяє безпечно друкувати з будь-яких мобільних пристроїв. Підключити їх можна через Apple AirPrint, Mopria, Chromebook, Wi-Fi і Wi-Fi Direct.

 

Xerox B310 вже доступний для замовлення в Україні.